KLIINI PINNOITE

Hinta
139 €
Teemme keraamisia pesuja, vahauksia ja pinnoitteita kaikkiin autoihin

Keraaminen pinnoite, joka on uuden ajan vaihtoehto auton vahaukselle.

Saat nyt ilmaisen jälkikäsittelyn seuraavan vuoden aikana, kun varaat ajan auton pinnoitteeseen 30.9. mennessä. Edun arvo 89 €!

Kliini pinnoite on kotimainen keraaminen pinnoite, joka suojaa auton maalipintaa ulkoisilta haasteilta ja antaa sille korkeakiiltoisen pinnan. Pinnoite suojaa mm. lialta, uv-säteilyn haalistavalta vaikutukselta sekä ympäristön kemikaaleilta. Auto saa pinnoitteesta keraamisen pinnan, jonka ansiosta puhtaanapito helpottuu. Kesto 1 vuosi käsittelystä. Pinnoitteen kesto riippuu siitä, kuinka suurella rasituksella maalipinta on, eli esimerkiksi ajokilometrit, pesukerrat ja pesutapa vaikuttavat kestoon.

Pinnoittaminen suoritetaan huolellisen auton käsinpesun jälkeen.

Auton keraamisen pinnoitteen hinta 139 € henkilöautot ja maasturit, 179 € pakettiautot. Hinnat koskevat Kliini pinnoitetta.

Käytössä olleet autot tulee pääsääntöisesti hioa ennen pinnoitteen laittoa, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Hionnan tarpeesta sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Voit soittaa meille tai vierailla lähimmässä toimipisteessä, jolloin käymme yhdessä läpi hionnan tarpeen.

KERAAMINEN PINNOITE, 5 v.
(Inno Ceramic 3000)
KERAAMINEN PINNOITE, 3 v.
(Inno Ceramic 2000)
KERAAMINEN PINNOITE, 2 v.
(Inno Ceramic 1000)
KLIINI PINNOITE
Takuu 5 vuottaTakuu 3 vuottaTakuu 2 vuottaKesto 1 vuosi
Erittäin kestävä ja kova keraaminen pinnoite (9 H)Erittäin kestävä ja kova keraaminen pinnoite (9 H)Kova keraaminen pintaKeraaminen pinta
Suojaa ympäristön haasteilta (naarmuuntuminen, lika, UV, hapettuminen, kemikaalit, anti-graffiti ominaisuus)Suojaa ympäristön haasteilta (naarmuuntuminen, lika, UV, hapettuminen, kemikaalit, anti-graffiti ominaisuus)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)
Äärimmäisen syvä, peilimäinen, kiilto ja ensiluokkainen vedenhelmeilyErittäin syvä kiilto ja vedenhelmeilySyvä kiilto ja vedenhelmeilySyvä kiilto ja vedenhelmeily
Puhtaanapito helpottuu huomattavasti, pesuun kuluva vesimäärä vähenee ja pesun voi tehdä hellävaraisimmilla aineillaPuhtaanapito helpottuu huomattavasti, pesuun kuluva vesimäärä vähenee ja pesun voi tehdä hellävaraisimmilla aineillaPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuu
Henkilöautot ja maasturit 699 €Henkilöautot ja maasturit 499 €Henkilöautot ja maasturit 349 €Henkilöautot ja maasturit 139 €
Pakettiautot 899 € Pakettiautot 649 € Pakettiautot 449 € Pakettiautot 179 €
Taulukossa on esitetty pinnoitteiden pääasiallisimmat erot. Tarjoamme kuitenkin aina maksuttoman konsultaation, jossa kerrotaan lisätietoa tuotteista, ja jossa voitte asiantuntijan kanssa keskustella sinulle parhaasta vaihtoehdosta. Varaa aika konsultaatioon ajanvarauslinkin kautta.

Kotimainen keraaminen pinnoite antaa auton maalipinnalle suojan ulkoisia haasteita vastaan. Kliiniltä on saatavilla pinnoitteita erilaisiin autoilijan tarpeisiin. Voit lukea lisää keraamisen pinnoitteen eduista aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Auton pinnoittamisen lisäksi myös auton vahaus antaa suojaa maalipinnalle. Auton kestovahaus antaa autolle suojaa noin vuodeksi, ja auton vahauspesu on oiva valinta, kun kaipaat kevyttä suojaa tai keraamisen pinnoitteen ominaisuuksia ylläpitävää käsittelyä autollesi.

Palvelemme usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Auton keraamiset pinnoitteet Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Ajan auton pinnoitukseen voit kätevästi varata verkosta ajanvarauspalvelumme kautta tai soittamalla numeroon 050 468 6000.  

Tutustu myös

UUTUUS! Kotimainen keraaminen pinnoite 2 vuoden takuulla

Kiiltoa ja suojaa antava käsinpesu

Sisäpuhdistus lisää huomattavasti ajomukavuutta ja -turvallisuutta

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000