LACROE PINNOITE

Hinta
279 €
Takuu
3 vuotta
Auton maalipinta käsitellään kauttaaltaan jolloin se saa kattavan suojan

Pinnoitesuosikki jo vuosien ajan

Saat nyt ilmaisen jälkikäsittelyn seuraavan vuoden aikana, kun varaat ajan auton pinnoitteeseen 30.9. mennessä. Edun arvo 89 €!

Lacroe -pinnoite on synteettinen pinnoite, joka on kehitetty Suomen oloihin kestämään vaihtelevia sääolosuhteita. Pinnoite suojaa maalipintaa mm. lialta ja hapettumiselta. Auton maalipinta säilyy uudenveroisena, auto on helppo pestä eikä sitä tarvitse vahata.

Pinnoittaminen suoritetaan huolellisen auton käsinpesun jälkeen. Tällä tuotteella on 3 vuoden takuu.

Auton pinnoitteen hinta 279 € henkilöautot ja maasturit, 363 € pakettiautot. Hinnat koskevat Lacroe pinnoitetta.

Käytössä olleet autot tulee pääsääntöisesti hioa ennen pinnoitteen laittoa, jotta lopputuloksesta tulisi paras mahdollinen. Hionnan tarpeesta sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Voit soittaa meille tai vierailla lähimmässä toimipisteessä, jolloin käymme yhdessä läpi hionnan tarpeen.

KERAAMINEN PINNOITE, 3 v.
(Inno Ceramic 2000)
KERAAMINEN PINNOITE, 2 v.
(Inno Ceramic 1000)
LACROE PINNOITEKLIINI PINNOITE
Takuu 3 vuottaTakuu 2 vuottaTakuu 3 vuottaKesto 1 vuosi
Erittäin kestävä ja kova keraaminen pinnoite (9H)Kova keraaminen pinnoite Synteettinen pinnoiteKeraaminen pinnoite
Suojaa ympäristön haasteilta (naarmuuntuminen, lika, UV, hapettuminen, kemikaalit, anti-graffiti ominaisuus)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, hapettuminen)Suojaa ympäristön haasteilta (lika, UV, hapettuminen, kemikaalit)
Erittäin syvä kiilto ja vedenhelmeilySyvä kiilto ja vedenhelmeilySuojaa kiillon menetykseltäSyvä kiilto ja vedenhelmeily
Puhtaanapito helpottuu huomattavasti, pesuun kuluva vesimäärä vähenee ja pesun voi tehdä hellävaraisimmilla aineillaPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuuPuhtaanapito helpottuu
Henkilöautot ja maasturit 499 €Henkilöautot ja maasturit 349 €Henkilöautot ja maasturit 279 €Henkilöautot ja maasturit 139 €
Pakettiautot 649 €Pakettiautot 449 €Pakettiautot 303 €Pakettiautot 179 €
Taulukossa on esitetty pinnoitteiden pääasiallisimmat erot. Tarjoamme kuitenkin aina maksuttoman konsultaation, jossa kerrotaan lisätietoa tuotteista, ja jossa voitte asiantuntijan kanssa keskustella sinulle parhaasta vaihtoehdosta. Varaa aika konsultaatioon ajanvarauslinkin kautta.

Auton pinnoite antaa maalipinnalle suojan ulkoisia haasteita vastaan. Kliiniltä on saatavilla pinnoitteita erilaisiin autoilijan tarpeisiin. Synteettisen Lacroe pinnoitteen lisäksi voit valita keraamisen pinnoitteen 5 vuoden, 3 vuoden tai kahden vuoden takuulla. Voit lukea lisää keraamisen pinnoitteen eduista aihetta käsittelevästä artikkelistamme.

Auton pinnoittamisen lisäksi myös auton vahaus antaa suojaa maalipinnalle. Auton kestovahaus antaa autolle suojaa noin vuodeksi, ja auton vahauspesu on oiva valinta, kun kaipaat kevyttä suojaa tai keraamisen pinnoitteen ominaisuuksia ylläpitävää käsittelyä autollesi.

Palvelemme usealla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Auton pinnoitteet Tampereella, Jyväskylässä, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Kajaanissa, Iisalmessa ja Varkaudessa. Ajan auton pinnoitukseen voit kätevästi varata verkosta ajanvarauspalvelumme kautta tai soittamalla numeroon 050 468 6000.  

Tutustu myös

UUTUUS! Kotimainen keraaminen pinnoite 2 vuoden takuulla

Keraaminen pinnoite, uuden ajan vaihtoehto vahaukselle

Huolellinen ja kokonaisvaltainen sisäpesu tekee matkustamisesta taas mukavaa ja entistä turvallisempaa

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

050 468 6000